Goed voor milieu

Cozywheelers denken niet alleen goed na over hun verplaatsingen. Door samen hun voertuig te delen benutten ze dat voertuig optimaal. Bovendien delen ze dat voertuig met meerdere personen en moeten er bijgevolg minder voertuigen geproduceerd worden.

Bespaar geld

Je gebruikt het deelvoertuig als Cozywheeler enkel wanneer jij het nodig hebt. Het kan zijn dat jij af en toe een wagen nodig hebt, dankzij Cozywheels hoef jij deze niet te kopen wat je dus heel wat geld kan besparen!

Flexibiliteit

Dankzij Cozywheels kan je je voertuigkeuze elk moment aanpassen aan je behoefte. Inkopen doen kan met de bakfiets of kleinere stadswagen. Een uitje naar het containerpark kan dan weer makkelijk met een bestelwagen.

Bespaar tijd

Als gebruiker van een voertuig hoef je geen administratieve of praktische zaken te regelen. Gedaan met aanschuiven bij de keuring, je wagen naar de garagist te brengen voor een onderhoud of het regelen van de verzekering!

Meer vrije ruimte

Wist je dat één deelwagen tot wel 5 à 10 andere wagens kan vervangen? Hierdoor hebben we minder parkeerplaatsen nodig. Die vrijgekomen ruimte kunnen we gebruiken voor fijne ontmoetingen, meer groen en andere leuke zaken.

Voor iedereen

Cozywheels is er voor iedereen door het kostendelend, laagdrempelige systeem. Bovendien werkt het platform buurtversterkend.