Een deelvoertuig vinden dankzij Cozywheels, dat is gemakkelijk.

1. Word lid

Ongeacht of je particulier of een organisatie bent kan je je registreren op onze website.  Hiervoor zijn verschillende formules ontwikkeld. Word lid van de community om te starten met een deelgroep.

2. Vind Cozywheelers

Surf naar onze vraag- en aanbodkaart en vind makkelijk Cozywheelers die hun fiets of wagen willen delen in jouw buurt. Door lid te worden kan je een kijkje nemen op de vraag- en aanbodkaart om anderen te contacteren. Samen kunnen jullie een deelgroep opstarten. Je kan deel uitmaken van meerdere deelgroepen om zo de kans op een beschikbaar voertuig te vergroten.

3. Start je deelgroep op

Dankzij onze website kan je een voertuig zonder problemen en op een veilige manier delen. In overeenstemming met de eigenaar kan je een regeling maken met de deelgroep, je stelt vaste voorwaarden op en legt enkele praktische zaken vast zoals de sleuteloverdracht, wat te doen in geval van schade, tanken na gebruik,…

4. Beheer de reservaties

Zodra je deel uitmaakt van een deelgroep kan je het voertuig reserveren. Hiervoor bieden we bij Cozywheels een kalender aan. De eigenaar kan reservaties al dan niet automatisch laten goedkeuren. Hiervoor maak je samen met hem/haar de nodige afspraken.

5. Betaal voor gereden kilometers

Voor auto’s zal aan het einde van de reservering gevraagd worden om de start- en eindkilometerstand in te voeren op de site. Voor fietsen wordt meteen een dagdeel of dag gereserveerd. De prijzen worden berekend op basis van de gebruiksduur.
Zo ontvang je elke maand een gedetailleerde factuur voor je verbruik. Je zal dan worden gevraagd om het bedrag zo snel als mogelijk over te maken op de rekening van de eigenaar.

WORD COZYWHEELER